Hola!
Encetem l’any 2016 amb una nova recepta.
Com us han anat les festes?
Segur que encara teniu un raconet a l’estomac per fer aquestes delicioses Cookies de nous, xocolata i cor de Nutella.
(Per 12 Cookies)
Ingredients
- 100g de nous
- 100g de llavors de xocolata negra o amb llet
- 200g de farina
- 1 culleradeta d’impulsor
- Un polsim de sal
- 100g de mantega pomada
- 90g de sucre
- 60g de sucre moreno
- 1 ou
- 4 cullerades de llet
Per el farcit
- Nutella
Elaboració:
Preescalfem el forn a 180º amb escalfor dalt i baix.
Trossegem les nous, les partim amb 4 o 5 talls. Ho barregem amb les llavors de xocolata. Ho reservem.
En un bol tamisarem els ingredients secs (farina, impulsor i la sal).
Barrejarem amb la batedora la mantega pomada, el sucre, sucre moreno fins que quedi una mescla cremosa. Incorporarem l'ou i seguirem batent.
Afegim la mescla de la farina en dues vegades alternant-la amb les nous i les llavors de xocolata.
Finalment afegirem la llet.
Taparem la massa dins el bol amb paper film i ho deixarem reposar a la nevera 1 hora.
Prepararem la safata del forn amb paper vegetal o paper de forn per coure-hi les Cookies.
Farem boles amb la massa formant les Cookies, en guardarem una mica per tapar-les al final.
Quan tinguem la Cookie formada afegirem al centre dues culleradetes de Nutella i amb la massa que ens ha sobrat farem una tapa a sobre, ens em d’assegurar que quedi ben sallat als costats sinó ens sortiria el farcit.
Ho tindrem al forn 10-12 minuts.
Un cop cuites traurem les Cookies del forn, les deixarem refredar (Tot i que serà complicat perquè amb la olor que fan et venen ganes de menjar-te-les en aquell mateix moment!)
Bon profit :)
7 de gener 2016