Bona tarda!
Ja s'acosta el Nadal i si us agrada el torró no hi ha res millor que preparar-lo a casa.
Avui us porto la recepta del Torró tipus suchard, a tots els amants de la xocolata segur
que us agradarà molt.
Ingredients:
- 200g xocolata en crema (Nutella, nocilla...)
- 350g xocolata amb llet
- 100ml d'aigua
- 1g de sal
- 200g cereals d'arròs inflat
Elaboració:
Per fer aquesta elaboració necessitarem dos motllos per torrons.
Desfarem al microones o al bany maria 50g de xocolata amb llet. Seguidament, omplirem els motllos
amb la xocolata que em desfet, anirem girant el motlle per tal d'arribar a tots els racons.
Ho deixarem refredar.
Posarem l'aigua i la sal en un cassó, ho escalfarem al foc una estona i ho retirarem abans que comenci a bullir. Ho deixarem refredar.
Passarem a fer el farcit.
En una casseta hi posarem la Nutella i la xocolata amb llet, ho barrejarem constantment amb unes barilles per tal de que no s'enganxi. Quan ja estigui desfet, afegirem els cereals d’arròs inflat i unes gotes de l'aigua amb sal que havíem preparat anteriorment, seguirem remenant amb les barilles.
Abocarem el farcit sobre els motllos dels torrons.
Ho deixarem reposar fins l’endemà a temperatura ambient.
L'endemà veurem que ja està dur i ho podrem treure del motlle.
Ja el tindrem apunt per menjar-lo!
Bon profit i bones festes :)
21 de desembre 2015