Torró tipus suchard

Bona tarda!

 

 

Ja s'acosta el Nadal i si us agrada el torró no hi ha res millor que preparar-lo a casa.

Avui us porto la recepta del Torró tipus suchard, a tots els amants de la xocolata segur 

que us agradarà molt. 

 

 

Ingredients:

 

- 200g  xocolata en crema (Nutella, nocilla...)

- 350g xocolata amb llet

- 100ml d'aigua

- 1g de sal

 

- 200g cereals d'arròs inflat

 

 

Elaboració:

 

Per fer aquesta elaboració necessitarem dos motllos per torrons.

 

Desfarem al microones o al bany maria 50g de xocolata amb llet. Seguidament, omplirem els motllos

amb la xocolata que em desfet, anirem girant el motlle per tal d'arribar a tots els racons.                 

Ho deixarem refredar.

 

Posarem l'aigua i la sal en un cassó, ho escalfarem al foc una estona i ho retirarem abans que comenci a bullir. Ho deixarem refredar.  

 

Passarem a fer el farcit.                                                                                                          

En una casseta hi posarem la Nutella i la xocolata amb llet, ho barrejarem constantment amb unes barilles per tal de que no s'enganxi. Quan ja estigui desfet, afegirem els cereals d’arròs inflat i unes gotes de l'aigua amb sal que havíem preparat anteriorment, seguirem remenant amb les barilles.

 

Abocarem el farcit sobre els motllos dels torrons.                           

Ho deixarem reposar fins l’endemà a temperatura ambient.                 

L'endemà veurem que ja està dur i ho podrem treure del motlle.

 

 

Ja el tindrem apunt per menjar-lo!

 

 

 

Bon profit i bones festes :)

 

 

21 de desembre 2015