Mousse de llimona i galeta

 

Aquests dies tenia un munt de llimones i les vaig aprofitar per fer Mousse de llimona i galeta.

És senzill i personalment el trobo deliciós!

A més a més, són unes postres ideals pels dies que tens un dinar en el qual has menjat molt.

 

Amb aquesta quantitat d'ingredients obtindrem 10 unitats de Mousse.

 

Ingredients:

 

-          Suc de dues llimones

-          Ratlladura d'una llimona

-          3 iogurts naturals o de llimona

-          400g de llet condensada

-          200g nata (per muntar)

 

Per la base:

 

-          Mig paquet de galetes tipus maria o galetes digestive

-          50g Mantega

 

Per decorar:

 

-          Perles petites comestibles, la ratlladura de la llimona...



    Elaboració:

 

Muntarem la nata en un bol. Reservarem.          

En un altre bol hi afegirem els iogurts, la llet condensada, la ratlladura d'una llimona i el suc de les dues llimones.

Ho barrejarem molt bé amb l'ajuda d'una llengua de silicona.                                                                                 

Un cop barrejat, hi afegirem la nata muntada poc a poc i anirem fent moviments evolvents, per tal de que ens quedi la textura adequada.

Ho deixarem reposar de 30 a 60 minuts a la nevera.                                                                                       

Prepararem la base. Triturarem les galetes amb el triturador. Si no en teniu també ho podeu fer amb la mà de morter o agafant una bossa de plàstic i un corró i ho anirem esmicolant.                                                

Desfarem la mantega al microones i ho barrejarem molt bé amb les galetes triturades.                                                       Traurem el mousse de la nevera.                                                                                     

Agafarem els gots de vidre i hi posarem la galeta, amb l'ajuda d'una cullera ho aixafem i tot seguit hi posem el mousse de llimona a sobre.                                

 

Finalment ho podem decorar amb perles de colors, amb la ratlladura de la llimona o com més ens agradi.                             Ho reservarem a la nevera i ja els tindrem apunt per quan ens els vulguem menjar.

És aconsellable menjar-los ben freds. Quan més estona els deixem a la nevera més gust tindran i més bons seran. També els podríem congelar i treure'ls una estona abans de servir-los.

 

 

Bon profit!!!

25 de maig 2015