Hola!
Els que em seguiu a Instagram vau poder veure que la setmana passada vaig fer un pastís de xocolata i Oreo molt apetitós.
Avui us porto la recepta d'aquesta bomba de pler. És una dolça temptació a la que segurament no podrem dir que no.
Aquest pastís el podem preparar amb anterioritat i deixar-lo a la nevera per l'endemà.
Ideal per un bon dinar d'estiu amb amics!
Animeu-vos a fer-lo, aquí us deixo la recepta.
Ingredients
Per la base
- 36 galetes tipus Oreo
- 130g de mantega sense sal
Per el farcit
- 200g de nata especial per muntar
- 200g de xocolata amb llet
- 100g de xocolata negra
Decoració
- Mini Oreo
Elaboració
Comencem triturant les galetes Oreo, ho podeu fer amb la picadora o a mà, amb un morter, les triturem totes senceres sense treure la crema de dins. Desfem la mantega al microones, i ho barregem amb les galetes, ha de quedar ben integrat tot.
En aquest cas he utilitzar un motlle rodó de 20cm però podeu utilitzar un de rectangle o el que tingueu a casa. El més important és que sigui desmotllable per poder-lo treure bé després.
Posem paper de forn o vegetal a la part de sota del motllo, amb forma rodona, hi podríem posar una mica de mantega però com que ja en porta la mescla que hi posarem a sobre ho podríem ometre.
Abocarem la mescla de les galetes i la mantega a sobre el motllo, començarem posant la galeta a la base i tot seguit també a les parets del motllo, el que volem aconseguir és que la galeta ens agafi la forma del motllo. Ho farem amb l'ajuda d'una cullera o amb les mans netes.
Ho deixem reposar a la nevera durant 1h30.
Quan hagi passat aquest temps començarem a fer el farcit.
Tallarem les xocolates en trossos petits i les posarem en un bol gran. A part posarem la nata a un cassó i esperarem que arrenqui a bullir. Quan comenci a bullir abocarem la nata en el bol de la xocolata.
Esperarem mig minut i començarem a mesclar-ho amb una llengua pastissera, de dins cap a fora, mica en mica anirem veient que tota la xocolata es va fonent.
Posarem tota la barreja al motllo que teníem a la nevera, ho decorarem tot seguit amb unes mini Oreo.
Ho deixarem reposar a la nevera durant un mínim de dues hores. I ja la tindrem a punt per servir!
Espero que us hagi agradat.
Bon profiit!
8 de setembre 2016