Pa de pessic amb llavors de xocolata negra i crema de xocolata

 

Bona tarda calorosa d'estiu!

 

 

Comencem l'Agost amb una recepta de Pa de pessic amb llavors de xocolata negra i crema de xocolata.                                                                                                                                                  El pa de pessic de vainilla és molt lleuger i acompanyat de la crema de xocolata és tota una delícia.

 

Engeguem amb la recepta!

 

Ingredients (pa de pessic)

 

- 200g de farina

- 150g sucre blanc

- 50g sucre morè o tipus panela

- 5 ous tamany L

- 100g llavors de xocolata

- 1 culleradeta de vainilla en pasta

 

Ingredients (crema de xocolata)

 

- 100g de crema de xocolata (Nocilla, Nutella...)

- 200g de mantega sense sal

- 50g sucre llustre

 

Decoració

 

- Perles de color blanc i daurat

 

Elaboració

 

Pa de pessic

Preescalfem el forn a 180ºC.

Comencem a muntar els ous,  quan estiguin espumosos i mesclem els dos sucres i la vainilla fins a obtenir un batut blanquinós i homogeni.

Tamisem la farina i l'afegim als ous en dues vegades amb moviments evolvents. Finalment hi posem les llavors de xocolata negra amb el mateix mètode que la farina.

Un cop tot barrejat ho posem en un motllo de 23 cm prèviament encamisat amb mantega.

 

Cocció:

Temperatura: 180ºC                                                                                                                         Temps: 25-30 minuts.

Quan veiem que al introduir un escuradents aquest surt net voldrà dir que el pastís ja esta cuit.

Ho deixem refredar boca avall sobre una reixeta fins que refredi.

 

Crema de xocolata

Trèiem la mantega una estona abans de fer la crema, fins que ens quedi més estovada, com pomada.         La posem dins un bol i ho comencem a batre amb unes barilles elèctriques, un cop barrejat hi posem el sucre llustre. Anirem batent fins que ens quedi una crema ben blanquinosa. Finalment, hi posarem la crema de xocolata i seguirem mesclant fins que quedi homogeni.

Posarem la crema dins d'una màniga pastissera amb un cornet de la forma que més us agradi. En aquest cas n’he utilitzat un d'arrissat. Decorem el pastís des del centre d’aquest cap a fora, en forma de rosa.

Per acabar hi tirem perles com a decoració, les que he utilitzat jo són daurades i blanques però podeu utilitzar el que més us agradi.            

Deixeu volar la vostre imaginació!

 

Bon profit!!

                                                                                                                                  1 d'Agost 2017