Cheesecake amb mantega de cacauet

Bon dia!

Després d’unes setmanes de vacances tornem amb les piles carregades. Aquesta vegada us porto una deliciosa recepta de chessecake amb mantega de cacauet. Aquesta vegada la recepta és del llibre de l’Alma Obregón “Chessecake perfecto”. Acompanyarem aquest cheesecake amb una base de galeta i amb una decoració de ganache de xocolata 65% cacau, cacauets salats i mini galetes maria.

Animeu-vos a fer el pastís, no us deixarà indiferents!

 

Aquesta recepta l’he fet amb un motllo rodó de 18cm alt, però sinó en teniu ho podeu fer amb un de més gran o dividir la recepta en el cas que n’utilitzeu un de més petit.

 

Comencem!!!!

 

 

Ingredients (per la base)

 

- 180g de galetes maria o digestive

- 1 cullerada de sucre moré o panela

- 90g de mantega sense sal

- 150g de mantega de cacauet

 

Ingredients (per el farcit)

 

- 200g de mantega de cacauet

- 600g de formatge tipus Philadelphia

- 140g de sucre

- 2 cullerades de farina

- 4 ous mitjans

- 65g de nata per muntar

 

Ingredients (per decorar)

 

- 150g de xocolata

- 150g de nata per muntar

- 1 cullerada de mantega sense sal

- Cacauets salats

- Mini galetes maria

 

Elaboració

 

Preescalfem el forn a 165ºC.

Prepararem el motlle que anem a utilitzar i li posarem mantega així ens serà més fàcil de desemmotllar.

Prepararem la base del pastís. Fonem la mantega i ho mesclem amb les galetes triturades i el sucre panela o morè. Ho posem dins el motllo. Escalfem lleugerament la crema de cacauet i li posem sobre de la galeta, ho deixem reposar a la nevera.

 

Anem a per el farcit!


Batrem la crema de cacauet, el formatge, el sucre i la farina, a velocitat lenta, un cop estigui tot integrat incorporem els ous un a un, la nata i seguim batent.

Aboquem la barreja sobre la base de galeta, ho posem al forn 25 minuts a 165ºC i llavors a 120ºC durant 1 hora més o fins que veiem que el centre queda poc humit.

Quan veiem que ja està tanquem el forn i deixem el pastís a dins durant 15 minuts. Quan hagin passat ho deixem 10 minuts més amb la porta entreoberta. D’aquesta manera, evitarem que surtin esquerdes al cheesecake.

Ho deixem refredar a temperatura ambient i llavors a la nevera un mínim de 5 hores o d’un dia per altra.

Prepararem la ganache. Farem bullir la nata, trossejarem la xocolata negra i li abocarem la nata a sobre, ho deixarem un minut i ho barrejarem bé amb una espàtula o barillles, tot seguit afegirem la mantega a trossets fins que s’integri.

Ho deixarem enfilmat a pell fins que agafi consistència a temperatura ambient o a la nevera.

 

Desemmotllarem el pastís i hi posarem la ganache a sobre, també ho decorarem amb uns cacauets salats i mini galetes maria.

 

Bon profit!

 

25 de Febrer 2018