Gelats de gel                                                                                                 (Mango i pastanaga, Meló, llima, iogurt i llavors de xia)

Bona tarda!

Encara no s’ha acabat l’estiu. Avui us porto dues receptes de gelats de gel molt refrescants i amb productes frescos de temporada.

Uns de mango i pastanaga i els altres de meló, llima, iogurt i llavors de xia.

Amb quin us quedeu?

Jo sens dubte amb els dos!

 

Ingredients (Mango i pastanaga)

 

- 180g mango

- 180g pastanaga

- 8 daus de mango

 

Ingredients (Meló, llima, iogurt i llavors de xia)

 

- 125g iogurt natural o ensucrat

- 50g llima

- 185g meló

- Una cullerada de llavors de xia

 

Elaboració

 

Mango i pastanaga

 

Tallarem el mango a daus i el passarem per la liquadora, d’aquesta manera n’extraurem el suc. Guardarem uns quants daus per posar dins el gelat. Sinó tenim liquadora li podem passar la turmix i després passar-ho per un colador, per tal de treure’n el suc.

Farem el mateix amb la pastanaga, la tallarem i la passarem per la liquadora.

Barregem els dos sucs dins els motlles especials per gelats, hi col·loquem també uns daus de mango.

Posarem els pals de gelat dins el motllo i immediatament ho deixarem dins el congelador un mínim de 4 hores.

 

Meló, llima, iogurt i llavors de xia

 

Tallarem el meló a daus i el posarem dins la liquadora, com em fet amb l’anterior recepta, sinó en tenim farem servir la turmix i un colador per treure’n el suc.

Farem suc amb les llimes. L’ajuntarem amb el meló, el iogurt i les llavors de xia. Finalment, ho integrarem tot bé amb unes barilles.

Abocarem la mescla dins els motllos per gelats, incorporant-li també ela pals de fusta per aquests.

Deixarem els gelats al congelador mínim 4 hores.

Bon profit!

 

 

7 de setembre de 2017