Bona tarda!
Encara no s’ha acabat l’estiu. Avui us porto dues receptes de gelats de gel molt refrescants i amb productes frescos de temporada.
Uns de mango i pastanaga i els altres de meló, llima, iogurt i llavors de xia.
Amb quin us quedeu?
Jo sens dubte amb els dos!
Ingredients (Mango i pastanaga)
- 180g mango
- 180g pastanaga
- 8 daus de mango
Ingredients (Meló, llima, iogurt i llavors de xia)
- 125g iogurt natural o ensucrat
- 50g llima
- 185g meló
- Una cullerada de llavors de xia
Elaboració
Mango i pastanaga
Tallarem el mango a daus i el passarem per la liquadora, d’aquesta manera n’extraurem el suc. Guardarem uns quants daus per posar dins el gelat. Sinó tenim liquadora li podem passar la turmix i després passar-ho per un colador, per tal de treure’n el suc.
Farem el mateix amb la pastanaga, la tallarem i la passarem per la liquadora.
Barregem els dos sucs dins els motlles especials per gelats, hi col·loquem també uns daus de mango.
Posarem els pals de gelat dins el motllo i immediatament ho deixarem dins el congelador un mínim de 4 hores.
Meló, llima, iogurt i llavors de xia
Tallarem el meló a daus i el posarem dins la liquadora, com em fet amb l’anterior recepta, sinó en tenim farem servir la turmix i un colador per treure’n el suc.
Farem suc amb les llimes. L’ajuntarem amb el meló, el iogurt i les llavors de xia. Finalment, ho integrarem tot bé amb unes barilles.
Abocarem la mescla dins els motllos per gelats, incorporant-li també ela pals de fusta per aquests.
Deixarem els gelats al congelador mínim 4 hores.
Bon profit!
7 de setembre de 2017