Magdalenes de vainilla amb llavors de xocolata

Hola!

Com us vaig dir, aquí us explico la recepta de les Magdalenes de vainilla amb llavors de xocolata.

És una recepta molt senzilla. I a qui no li agrada menjar-se unes magdalenes

acabades de fer?

Aquí va la recepta, treta de ‘El Rincón de Bea’ amb algun petit canvi!

 

 Ingredients

 

-      275g de farina

-      200g de sucre blanc

-      125g de mantega pomada

-      2 ous

-      1 culleradeta de bicarbonat

-      175g de llavors de xocolata

-      125g de llagurt natural tipus griego

-      2 culleradetes de vainilla en pasta

-      100ml de llet

 

Elaboració

 

El primer que farem, abans d’anar per feina, és preescalfar el forn a 180º amb la posició dalt i baix.

Llavors barrejarem en un bol els ingredients secs que en aquest cas són: el sucre, la farina, les llavors de xocolata i el bicarbonat. La farina i el bicarbonat els passarem pel tamisador, d’aquesta manera obtindrem una massa més esponjosa.

Ho reservem.

Per altra banda, barrejarem els ingredients líquids. És molt important treure la mantega unes hores abans, per tal que ens quedi tipus pomada i ens sigui més fàcil barrejar-la amb la resta d’ingredients. Un cop tinguem els ingredients líquids perfectament integrats, ho barrejarem amb els ingredients secs anteriorment preparats.

Intentar no barrejar la massa més del necessari.

Omplirem ¾ parts de les càpsules metàl·liques amb l’ajuda d’una cullera dosificadora de gelat. En el cas que utilitzeu càpsules de paper, recordeu coure-les dins d’una safata per magdalenes perquè no perdin la seva forma.

 

Ja ho tenim a punt per posar-ho al forn!

Ho deixarem coure durant uns 18-20 minuts. Un cop passat aquest temps, per assegurar-nos que estiguin ben cuits, agafarem un escuradents o un pal metàl·lic i ho comprovarem.                                                   

Sobretot no s’ha d’obrir el forn durant els primers 15 minuts de cocció, perquè sinó la massa pot baixar i no n’obtindríem el resultat esperat.

Quan estiguin cuites, les traurem del forn i les deixarem refredar sobre una reixeta.

Un cop fredes, ja ens les podrem menjar!

 

Bon profit!!!

 

6 de maig 2015