Mini croissants de pasta de full

Hola!

Avui us porto una recepta de mini croissants de pasta de full.

 

En aquesta ocasió els he farcit amb Nutella, però també seria una gran opció que fossin salats, com per exemple posar-hi formatge, orenga i pernil salat o dolços i posar-hi la melmelada que més us agradi, tot seria en funció dels gustos de cadescú i l'esdeveniment que celebreu.

Seria una elaboració perfecte per utilitzar com aperitiu en una festa o aniversari, per esmorzar o berenar.

 

Amb la recepta que teniu a continuació ens sortiran 16 mini croissants.

 

Ingredients

 

- 1 làmina de pasta de full

- 3 cullerades de Nutella o crema de cacau

- 1 ou

- 2 cullerades de sucre

 

Elaboració

 

Preescalfar el forn a 200ºC amb calor dalt i baix.

 

 

Obrirem la massa de pasta de full i l'estendrem sobre la taula. La tallarem en 8 parts iguals, tallarem els rectangles en diagonal per tal d'aconseguir 16 triangles.

Farem un petit tall al centre de la part ample per poder-ho enrotllar després.                                                 Amb una cullera petita hi posarem una mica de Nutella.  

Començarem separant una mica la part que em tallat i l’anirem enrotllant cap endavant per tal de formar el mini croissant. Un cop enrotllat posarem les banyes una mica cap endins.

Batrem un ou i pintarem amb un pinzell els mini croissants. Tot seguit hi afegirem una mica de sucre per sobre.

 

A la plata que utilitzem per coure-ho, hi posarem paper de forn, per tal de que no se’ns enganxin els mini croissants.

Ho deixarem entre 10 o 12 minuts en funció de si es dauren més o menys ràpidament.

 

Un cop cuits els deixarem refredar una estona a la plata.

 

 

I ja els tindrem a punt per menjar!

 

 

Bon profit!

 

 

                                                                                                                                  31 d'agost 2016